Senior developer Tampere/Joensuu

2019-10-30 16:50:00

Senior Developer Tampere/Joensuu

Haluatko olla osa digitaalista vallankumousta? Collapick on suomalainen digiyritys, joka keskittyy nostamaan ihmisen työn arvoa digitalisoituvassa maailmassa. Tarjoamme asiakkaillemme käyttäjäystävällisiä tapoja tehostaa heidän yrityksensä toimintaa. Tähän mukaan lukeutuu muun muassa tiedonkeruun parantaminen sekä tiedon visualisointi valmiilla tuotteilla. Sen lisäksi autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti erilaisia ohjelmistoratkaisuja heidän tarpeisiinsa.
 
Haemme nyt kasvavaan joukkoomme senior developeria erilaisten asiakaskohtaisten digiprojektien pariin. Etsimme koodaria, jolla on kiinnostusta front-end ja back-end kehitykseen ja projektinhallintaan. Tehtävä on monipuolinen, sillä pääset osallistumaan eri kokoisiin digitalisaatioprojekteihin, joiden kestot vaihtelevat muutamista viikoista useampiin kuukausiin. Asiakkaita meillä on useilla eri toimialoilla ja meille on tärkeää olla kumppani, joka aidosti ymmärtää ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Työpaikka voi sijaita joko Tampereella tai Joensuussa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Menestyäkseen tehtävässä hakijalta odotetaan:
+ Kokemusta javascriptistä ja node.js:stä
+ Hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja osaamista testaamisesta
Kokemusta ja mielenkiintoa projektinhallinnasta
Hyvää paineensietokykyä, koska tilanteet voivat välillä muuttua lennosta
+ Hyvät vuorovaikutus ja ryhmätaidot
+ Valmiutta työskennellä asiakasrajapinnassa
+ Osaamista tuottaa hyvien käytäntöjen mukaista koodia
+ Tietämystä avoimen lähdekoodin kehittämisestä
+ Vähintään viiden vuoden kokemusta ohjelmoinnista

 
Käytämme meidän tuotteissa ja projekteissa moderneja teknologioita, joten kokemusta seuraavista teknologioista olisi plussaa:
#React 
#AWS
#‚ÄčNode.js
#SQL 
#Loopback 
#Less 
#Material-UI 
#Redux 
#ESLint 
#Java 
#REST 
#KVG 
#Docker 
#Linux

 

Tarjoamme hakijalle:
+ Mukavat työkaverit ja kannustavan ilmapiirin
+ Kahvia niin paljon, kuin kroppa kestää
+ Mielenkiintoisia asiakasprojekteja erilaisten asiakkaiden kanssa
+ Vaihtelevan arjen, joka ei varmasti käy tylsäksi
+ Monipuoliset työtehtävät ja kehittymismahdollisuudet omien mielenkiintojen mukaan


Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@collapick.com 22.11.2019 mennessä. Kerro viestissä kuka olet, miksi Collapick olisi sinulle sopiva työpaikka, millaista aiempaa kokemusta sinulla on sekä mahdollisuuksien mukaan laita mukaan esimerkiksi GitHub linkkejä työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan työskentelyn meillä.

Käymme hakemuksesi läpi viimeistään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen sovimme haastatteluajat valittujen hakijoiden kanssa. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä!