Full Stack Developer Tampere/Joensuu

2019-11-29 10:00:00

Haluatko olla osa digitaalista vallankumousta? Collapick on suomalainen digiyritys, joka keskittyy nostamaan ihmisen työn arvoa digitalisoituvassa maailmassa. Tarjoamme asiakkaillemme käyttäjäystävällisiä tapoja tehostaa heidän yrityksensä toimintaa. Tähän mukaan lukeutuu muun muassa tiedonkeruun parantaminen sekä tiedon visualisointi valmiilla tuotteilla. Sen lisäksi autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti erilaisia ohjelmistoratkaisuja heidän tarpeisiinsa.
 
Haemme nyt kasvavaan joukkoomme full stack developeria erilaisten digiprojektien pariinEtsimme koodaria, jolla on kiinnostusta front-end ja back-end kehitykseen. Tehtävässä pääset osallistumaan eri kokoisiin digitalisaatioprojekteihin, joiden kestot vaihtelevat muutamista viikoista useampiin kuukausiin. Asiakkaita meillä on useilla eri toimialoilla ja meille on tärkeää olla kumppani, joka aidosti ymmärtää ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa. Työpaikka voi sijaita joko Tampereella tai Joensuussa. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.


Menestyäkseen tehtävässä hakijalta odotetaan:
Kokemusta javascriptistä, reactista ja node.js:stä
Hyvät ongelmanratkaisukyvyt
Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä
Osaamista tuottaa hyvien käytäntöjen mukaista koodia
Tietämystä avoimen lähdekoodin kehittämisestä

 
Käytämme meidän tuotteissa ja projekteissa moderneja teknologioita, joten kokemus joistain seuraavista teknologioista olisi plussaa:
#React 
#AWS
#Node.js
#SQL 
#Loopback 
#Less 
#Material-UI 
#Redux 
#ESLint 
#Java 
#REST 
#KVG 
#Docker 
#Linux

 

Tarjoamme hakijalle:
Mukavat työkaverit ja kannustavan ilmapiirin
+ Kahvia niin paljon, kuin kroppa kestää
Mielenkiintoisia asiakasprojekteja erilaisten asiakkaiden kanssa
Vaihtelevan arjen, joka ei varmasti käy tylsäksi
Monipuoliset työtehtävät ja kehittymismahdollisuudet omien mielenkiintojen mukaan


Jätä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekry@collapick.com 31.12.2019 mennessä. Kerro viestissä kuka oletmiksi Collapick olisi sinulle sopiva työpaikkamillaista aiempaa kokemusta sinulla on sekä mahdollisuuksien mukaan laita mukaan esimerkiksi GitHub linkkejä työnäytteisiisi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi sekä milloin pystyisit aloittamaan työskentelyn meillä.

Käymme hakemuksesi läpi viimeistään hakuajan päätyttyä, jonka jälkeen sovimme haastatteluajat valittujen hakijoiden kanssa. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä!