Haluatko päästä tekemään töitä meidän kanssa?

Avoimet
työpaikat

Meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt tarjolla. Voit toki jättää meille avoimen hakemuksen sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella tai lähettämällä viestiä sähköpostitse osoitteeseen rekry@collapick.com.

Mikä Collapick?

 

Collapick on Joensuussa ja Tampereella toimiva digiyritys. Autamme asiakkaitamme digitalisoitumaan ihminen edellä. Näemme, että liiketoiminnan digitalisoimisessa ei ole kyse teknologiasta, vaan toimimattomien tapojen korvaamisesta paremmilla. Eli siitä, mitä teknologialla voidaan saavuttaa. Me Collapickilla olemme rohkeita, itsevarmoja ja vastuunkantajia.

Työntekijämme ovat olleet erityisen tyytyväisiä työtehtävien monipuolisuudesta. Meillä työskentelee tälläkin hetkellä mm koodaamisen parissa aloittaneita insinöörejä, jotka ovat innostuneet myynnistä sekä myynnin tehtäviin rekryttyjä tradenomeja, jotka nykyään johtavat asiakasprojekteja.

Olisiko Collapick seuraava piste sinun urallasi?

 

Etsimme jatkuvasti tiimiimme uusia innokkaita tekijöitä esimerkiksi ohjelmoinnin, projektinhallinnan, myynnin ja markkinoinnin pariin. Odotamme työntekijöiltä ja harjoittelijoilta intoa kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta. Me puolestamme tarjoamme työpaikan, jossa on rento meininki ja mahdollisuus kokeilla siipiään erilaisten työtehtävien parissa. Yhdessä rakennamme sinulle kehittymispolun, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä itsellesi kiinnostavien asioiden parissa

Hakuprosessi

 

  1. Jätä hakemus joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@collapick.com
     
  2. Käymme hakemuksesi läpi ja otamme sinuun yhteyttä. Olemme sinuun yhteydessä myös silloin, vaikka hakemuksesi ei johtaisi haastatteluun.
     
  3. Järjestämme haastattelut valittujen henkilöiden kanssa.
     
  4. Ilmoitamme päätöksestämme.

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti tiimiimme uusia innokkaita tekijöitä esimerkiksi ohjelmoinnin, projektinhallinnan, myynnin ja markkinoinnin pariin. Tiimiimme mahtuu tyyppejä, joilla on intoa kehittyä ja oppia uutta.


Mikäli paikka kasvavassa digiyrityksessä kiinnostaa, kerro meillä itsestäsi alla olevan lomakkeen kautta tai laita sähköpostia osoitteeseen reky@collapick.com!

 

ps. Kysy meiltä myös harjoittelumahdollisuuksista!

Jätä hakemus!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen tietosuojaselosteen mukaisen käsittelyn

Lisätietoa paikoista antaa Petteri:

Petteri Torssonen
Toimitusjohtaja
petteri.torssonen@collapick.com
p. 050 347 5122