Mitä voimme tehdä yhdessä työn digitalisoinnin parissa?

Tiedonkeruu
Visualisointi
Käytettävyys
Sovelluskehitys

Palvelumme

Tiedon kerääminen ja visualisointi

#tiedonkeruu #visualisointi

Yrityksissä käytetään edelleen liikaa aikaa tiedonkeruuseen paperilla ja exceleillä. Digitalisoimalla tiedonkeruun tieto on oikealla henkilöllä, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Lisäksi se auttaa rakentamaan pohjaa tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämiselle. Tyypillisesti teollisissa yrityksissä seurataan esimerkiksi poikkeamia, turvallisuushavaintoja ja laatutietoa.

Visualisointi puolestaan mahdollistaa sen, että vaikeastikin ymmärrettävä data saadaan helposti tulkittavaan muotoon. Visualisoinnin avulla pystytään konkretisoimaan esimerkiksi tavoitteiden edistymistä sekä syy-seuraussuhteita. Visualisointi auttaa myös silloin, kun monessa läheessä oleva data halutaan tuoda yhteen paikkaan tarkasteltavaksi.

Helppokäyttöisiä sovelluksia työn tehostamiseen

#tehokkuus #helppokäyttöisyys

Sovelluksen kehittämisessä lähdetään liikkeelle määrittelemällä tarpeet eli mitä sillä halutaan tehdä ja millaisia ongelmia ratkaista. Työtä tehostavia sovelluksia kehitettäessä on tärkeää pitää käyttäjät aktiivisesti mukana. Näin varmistetaan, että ratkaistaan käyttäjän kannalta oikeita ongelmia.

Selkeä käyttöliittymä ja hyvä käytettävyys ovat elementtejä, joilla taataan sovelluksen sujuva käyttö. Toinen tärkeä asia on luonnollisesti toimiva tekninen toteutus. Teknisessä toteutuksessa on syytä huomioida, riittääkö web-selaimessa toimiva ratkaisu vai tarvitaanko erillinen mobiilisovellus.

Kaipaatko apua jossain muussa?

#verkosto #yhteistyö

Meidän ja verkostomme osaamisrepertuaari digitalisaation kentässä on varsin laaja. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää, miten voisimme auttaa sinua.

Ota meihin yhteyttä!


Kristian Rasehorn |

Myynti ja tarvekartoitus

+358 44 987 0468
kristian.rasehorn@collapick.com

Varaa etätapaaminen


Juha Helander |

Myynti

+358 50 381 0044
juha.helander@collapick.com

Varaa etätapaaminen

Heräsikö mielenkiinto?

Ota yhteyttä