Tehostamme liiketoimintaa ja työtä digitalisaation avulla

Liiketoiminnan digitalisaatio lähtee ihmisestä

#digiliekki #digistrategia #digipalvelu

 

Yrityksissä lähdetään viemään digitalisaatiota eteenpäin liian monesti teknologia edellä. Me olemme asiakkaidemme kanssa huomanneet, että digitalisaatiosta saadaan maksimaalinen hyöty, kun liikkeelle lähdetään liiketoimintaprosesseja ja työntekotapoja ymmärtämällä. Digitalisaatio on koko yrityksen yhteinen missio, johon kaikki pitää saada sitoutettua.

Autamme asiakkaitamme tuomaan digitaalisen ulottuvuuden mm. liiketoimintaprosesseihin, tuotteisiin ja palveluihin. Oli sitten kyse prosessin tai palvelun uudistamisesta, on tärkeää pitää käyttäjä eli ihminen kirkkaana mielessä. Yhdessä toteutamme digitalisaatioprojektit aina suunnittelusta ja käyttäjätestauksesta niiden tekniseen toteutukseen ja jatkokehitykseen.

Lue blogistamme, millaisia hyötyjä asiakkaamme Moventor sai palvelunsa digitalisoimisesta
 

Digitalisaatiolla tehokkuutta teollisuuteen

#paperitontuotanto #ihmistenIoT #teollineninternet

Digitalisaation avulla pystytään teollisuuden yrityksessä mm. tehostamaan prosesseja, parantamaan läpimenoaikoja sekä sujuvoittamaan arkea. Fokuksemme on erityisesti siinä, miten ihmisen tekemää työtä pystytään helpottamaan tiedonkeruun osalta niin, että työntekijä pystyy keskittymään parhaiten arvoa tuottavaan työhönsä. Jo yhden tarkastus- tai poikkeamalomakkeen sähköistäminen Ponnisteella säästää työntekijältä päivätasolla useita minuutteja aikaan. Säästetyn ajan perusteella on helppo laskea myös euromääräinen säästö, joka digitalisaation avulla saadaan.

Tutustu blogiimme, joka kertoo mitä tuotannon digitalisaatio on tarkoittanut asiakkaallemme Pro Grinding AM Oy:lle

Heräsikö mielenkiinto?

Ota yhteyttä