Asiakaskokemus edellä

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja ihmisläheisen asiakaskokemuksen. Sinua kuunnellaan aidosti ja tarpeen tullen uskallamme esittää myös tyhmiä kysymyksiä. Kuljet koko projektin meidän rinnallamme ja tiedät, missä mennään.

Kehityksen kärkijoukko

Jatkuva kehittyminen on tiimillemme tärkeää, jotta myös sinulle on käytössäsi parhaat teknologiat. Oikein valittujen teknologioiden avulla toteutus sekä jatkokehitys sujuvat vaivattomasti ja toteutuksen elinkaari on pitkä.

Ratkaisuja tarpeisiin

Uskallamme haastaa sinua ja ideoitasi. Haluamme varmistaa, että toteutus vastaa loppukäyttäjän todellista tarvetta ja sinun resurssit käytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

OTA YHTEYTTÄ LIIKETOIMINNAN ASIANTUNTIJOIHIN

Petteri

Toimitusjohtaja | Joensuu

Toimin Collapickissä toimitusjohtajana ja minulle tärkeitä asioita ovat jatkuva kehittyminen ja uuden oppiminen. Siksi minua kiinnostaa liiketoiminnan haasteet ja tekniset ratkaisut. 

  

Henna

Liiketoimintajohtaja | Tampere

Työssäni hyödynnän monipuolisesti osaamistani web-ohjelmoinnista myyntiin ja markkinointiin. Lisäksi minulla on kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä Lean Startupin näkökulmasta. Tavoitteenani on löytää ja kehittää ratkaisuja, joista asiakas hyötyy mahdollisimman paljon.

  

Niko

Hallituksen puheenjohtaja | Kajaani

Olen ohjelmistoliiketoiminnan ammattilainen, joka asiakastarpeen analysoituaan kehittää teknologian avulla toteutettavia ratkaisuvaihtoehtoja tilannekohtaisesti. Mielenkiintoni kohteita ovat uudet ideat, sovellukset ja teknologiat sekä liiketoiminnan sähköinen kehittäminen.

  

Juha

Projektiasiantuntija | Joensuu

Minulla on pitkäaikainen kokemus teollisuudesta, suunnittelusta ja alihankintaverkostojen luomisesta. Lisäksi hallitsen hyvin suuria kokonaisuuksia. Kokemuksellani pystyn tarjoamaan laaja-alaista osaamista yrityksille.