Oletko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Mkä Collapick?

 

Collapick on Joensuussa ja Tampereella toimiva digiyritys. Autamme asiakkaitamme digitalisoitumaan ihminen edellä. Näemme, että liiketoiminnan digitalisoimisessa ei ole kyse teknologiasta, vaan toimimattomien tapojen korvaamisesta paremmilla. Eli siitä, mitä teknologialla voidaan saavuttaa. Me Collapickilla olemme rohkeita, itsevarmoja ja vastuunkantajia.

Työntekijämme ovat olleet erityisen tyytyväisiä työtehtävien monipuolisuudesta. Meillä työskentelee tälläkin hetkellä mm koodaamisen parissa aloittaneita insinöörejä, jotka ovat innostuneet myynnistä sekä myynnin tehtäviin rekryttyjä tradenomeja, jotka nykyään johtavat asiakasprojekteja.

Olisiko Collapick seuraava piste sinun urallasi?

 

Etsimme jatkuvasti tiimiimme uusia innokkaita tekijöitä esimerkiksi ohjelmoinnin, projektinhallinnan, myynnin ja markkinoinnin pariin. Odotamme työntekijöiltä ja harjoittelijoilta intoa kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta. Me puolestamme tarjoamme työpaikan, jossa on rento meininki ja mahdollisuus kokeilla siipiään erilaisten työtehtävien parissa. Yhdessä rakennamme sinulle kehittymispolun, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä itsellesi kiinnostavien asioiden parissa

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti tiimiimme uusia innokkaita tekijöitä esimerkiksi ohjelmoinnin, projektinhallinnan, myynnin ja markkinoinnin pariin. Tiimiimme mahtuu tyyppejä, joilla on intoa kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta.


Mikäli paikka kasvavassa digiyrityksessä kiinnostaa, kerro meillä itsestäsi alla olevan lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteyssä Panuun ja Hennaan!

 

ps. Kysy meiltä myös harjoittelumahdollisuuksista!

Jätä hakemus!

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen tietosuojaselosteen mukaisen käsittelyn

Lisätietoa teknisistä paikoista antaa Panu:

Panu Karkiainen
Teknologiajohtaja
panu.karkiainen@collapick.com

Mahdollisuuksista myynnin ja markkinoinnin parissa voit kysyä lisää Hennalta:

Henna Paakinaho
Liiketoimintajohtaja
henna.paakinaho@collapick.com
p. 040 834 9764