Vilinää Alihankintamessuilla

2016-10-06 17:20:00

Kolme päivää melkoista kuhinaa ja roppakaupalla mielenkiintoisia tapaamisia. Alihankintamessut Tampereella ovat nyt takanapäin ja etenkin keskimmäinen päivä osoittautui osastollamme hyvinkin vauhdikkaaksi. Vierailijoiden kanssa käytiin pitkiä ja syvällisiä keskusteluita sekä mietittiin ratkaisuja erilaisiin tuotannon haasteisiin. Palataan tässä vielä niihin aiheisiin, jotka herättivät yleisimmin kysymyksiä kävijöiden mielissä.

Ponniste on meidän oma, itse kehittämämme tuote, jota voimme räätälöidä ja jatkokehittää asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Ponnisteen modulaarisen rakenteen ansiosta siitä on mahdollista ottaa käyttöön myös vain yksi osa-alue, kuten esimerkiksi häiriötiedon kerääminen tai työvaiheiden seuranta.

Ponnisteen käyttöönotto voidaan suorittaa vaiheissa, jolloin yritys pääsee hyödyntämään sitä nopeammin. Käyttöönottoprosessin nopeuteen vaikuttavat mm. mahdollinen integraatio yrityksen olemassa olevaan ERPiin sekä tarvittavan räätälöinnin, kuten uusien ominaisuuksien, määrä.

Järjestämme yrityksen tarpeen mukaan koulutusta Ponnisteen käytölle. Lisätietoa Ponnisteesta saa tietoa soittamalla meille ja voimme myös sopia etätapaamisen, joka on kätevä vaihtoehto keskustella Ponnisteesta ja sen mukanaan tuomista eduista. Muista myös mahdollisuus kokeilla demo-versiota, joka on nopeasti käyttöön otettavissa. Kysy lisää!

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Petteri Torssonen | Teknologiajohtaja

p. +358 50 347 5122

petteri.torssonen@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä