Menestyvä yritys hyödyntää digisukupolven osaamista

2018-02-09 15:00:00

 

Yrityksesi digitalisaatio on väistämätön asia, osaaminen siihen saattaa löytyä yrityksesi sisältä! Hyödynnä osaaminen tehokkaasti ja ota digisukupolvi mukaan suunnitteluun.

Digisukupolvi on sukupolvi, jolla on aina ollut digitaaliset laitteet käytössään. Tämä sukupolven edustaja ottaa luontevasti ja nopeasti haltuun erilaiset laitteet ja niiden sovellukset. Erityisesti vartaloon kiinni kasvanut kännykkä, eli mobiilikäyttö on digisukupolven ominaisuus. Vuoteen 2030 mennessä tämä sukupolvi muodostavat 50 prosenttia työväestöstä.


Digitalisaatio ei ole vain teknologiaa tulevaisuudessa, se on normaali tapa toimia sekä ympäristön ominaisuus, ajattelee digisukupolvi.
Digisukupolvi arvostaa työn mielekkyyttä, nopeaa tiedonvälitystä, vastuullisuutta ja ovat ympäristötietoisia verrattuna aikaisempiin sukupolviin verrattuna. Ja odottavat työnantajilta erilaisia asioita kuin edelliset sukupolvet. Tämä sukupolvi osaa vaatia työnantajaltaan erinomaista ympäristöä teknologioiden suhteen. Aikaisemman sukupolven käytössä olleet järjestelmät voidaan kokea kankeiksi. Menestyvä yritys satsaa työtapoihin, jotka ovat helppokäyttöisiä, toimivat mobiilissa ja säästävät ympäristöä. Ihmisten työn digitalisoiminen on työnantajan etu ja merkittävä valintakriteeri työntekijälle. Digisukupolvi on kiinnostunut siitä minne yritys on menossa huomenna!


Modernit työvälineet tekevät työstä miellyttävää


Käytettävyys on tärkeä osa työn miellyttävyyden kokemusta, joka on digisukupolven edustajalle tärkeä osa työtä. Uudet teknologiat antavat joustavuutta ja ovat paperisiin prosesseihin verrattuna nopeita ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja. 
Ympäristöstään tietoiselle diginatiiville tulostaminen ja papereiden pyörittely on suorastaan järjen vastaista. Digisukupolvelta saat myös vastauksen siihen, mitä sen sijaan tulisi tehdä. 


Tuotantoyrityksissä digisukupolven osaamisen hyödyntäminen merkitsee mahdollisuutta toimintamallien uudistamiseen, avoimuutta ja nopeutta viestinnässä. Digisukupolvi on tottunut nopeaan toimintaan sekä aina saatavilla olevaan, reaaliaikaiseen tietoon, kokonaiskuvan hahmottamiseen visuaalisesti yhdellä vilkaisulla. Kaikki tehdään mobiilissa ja mobiilisti. Näitä vaatimuksia ei kannata sivuuttaa, sillä digisukupolvi tarjoilee avaimia tehokkaisiin prosesseihin ja helpompaan päätöksentekoon. Mielipiteiden ja ideoiden kuuntelu lattiapinta-alassa on keskeistä digitalisaation prosessien suunnittelussa.


Collapick on teollisuuden digitalisaation edelläkävijäyritys ja missiomme on tuottaa yhä ketterämpiä ja helposti käyttöönotettavia ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.


 
LÄHTEET:


https://www.mma.fi/blogi/diginatiivi-tyoelamassa-riittavatko-ipadi-ja-irtokarkit


https://www2.deloitte.com/content/dam/Deloitte/global/Documents/About-Deloitte/gx-wef-2015-millennial-survey-executivesummary.pdf
 
 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä