Harjoittelusta töihin

2018-04-06 11:28:00

Harjoittelu on nyt taputeltu ja täytyy sanoa, että viimeiset kuusi kuukautta on mennyt aivan törkeän nopeasti. Mutta niinhän se aika rientää, kun tekee jotain mistä tykkää. Vaikka harjoittelu päättyi tällä viikolla, ei se tarkoita etteikö tekemistä olisi enää jäljellä. Seuraavaksi työn alle asettuu opinnäytetyö, jonka parissa vierähtää se pari kuukautta. Opinnäytetyön ohella jatkan myös Collapickillä myynnin ja markkinoinnin parissa.
 

Kirjoitin viimeksi harjoittelustani alkuvuodesta. Toimenkuvani on suurinpiirtein pysynyt samana. Eli soittelen asiakkaille ja pidän heidän kanssa etäpalavereita, joissa kartoitamme heidän tuotannon tilaa. Myynnin lisäksi suunnittelen muun tiimin kanssa markkinointia ja päivittelen sosiaalista mediaa. Viime kuussa käytiin Hennan kanssa Tampereen Konepajamessuilla tutustumassa alan viimeisimpiin tuotteisiin sekä samalla verkostoitumassa. Odotankin innolla syksyn Alihankintamessuja ja niihin valmistautumista!

 

Myyntiprosessissa kehittyminen

Osaamiseni on tietysti syventynyt ajan kuluessa ja onkin ollut hienoa, että tukena on ollut asiantunteva tiimi. Voisi sanoa, että jokainen päivä on tuonut omat haasteensa ja niiden avulla olen pystynyt kartoittamaan omaa osaamista ja samalla kasvattamaan sitä. Eli ei ole tullut vastaan päiviä, jolloin olisi tarvinnut pohtia “mitä seuraavaksi”.

 

Alkuvuodessa itsellä etätapaamiset painottui ensimmäisiin palavereihin, joissa tarkastelin asiakkaan kanssa heidän tuotannon tilaa ja toimintamalleja.  Jokainen asiakas on erilainen, joten myynnissä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta ja uusia lähestymistapoja. Nyt keväällä tapaamiset ovat edenneet pidemmälle, joten olen päässyt rakentamaan yhteistyöehdotuksia ja olemaan osa erilaisia projekteja.
 

Harjoitteluun Collapickille?

Mielipide harjoittelusta on pysynyt samana. Jos etsit harjoittelupaikkaa, jossa pääset kehittymään ja tunnustelemaan omaa osamista ja tietämystä, kannattaa valita Collapick. Kasvava yritys tarvitsee kasvavia osaajia ja hyvänä porkkanana harjoittelussa on työllistyminen. Itse olen iloinen ja onnekas kun pääsen jatkamaan Collapickillä markkinoinnin ja myynnin kehittämistä.  Jos blogiteksti herätti kysymyksiä, niin vastaan mielellään niihin.

 

COLLAPICK ETSII JATKUVASTI TIIMIINSÄ UUSIA OSAAJIA KEHITTYMÄÄN OSAKSI YRITYSTÄ! LISÄTIETOA HARJOITTELUPAIKOISTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ


 

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Ville Kumpulainen | Myynti ja konsultointi

0400982102

ville.kumpulainen@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä