Harjoittelu Collapickillä

2018-01-08 09:00:00

Opiskelen viimeistä vuotta kansainvälistä liiketaloutta Karelia Ammattikorkeakoulussa. Yhden lukukauden olin Kanadassa vaihdossa, jossa opiskeluiden pääpainona oli markkinointi ja viestintä. Harjoittelun lisäksi minulla on vain opinnäyte jäljellä, jonka aion tehdä myös Collapickille

Hain Collapickille harjoitteluun, koska halusin itselleni harkkapaikan, jossa riittäisi tekemistä. Tutuilta olen kuullut harjoittelupaikoista, joissa ei saa tarpeeksi vastuuta ja jossa työtehtävät ovat enemmänkin ajantäyttöä. Tähän mennessä itselleni on mielestäni löytynyt hyvin tehtävää, eikä toimistolla tarvitse miettiä mitä tekee seuraavaksi.

Olen siis myynnin ja markkinoinnin harjoittelija. Harjoitteluni alkoi luonnollisesti perehdytyksellä. Seurasin miten kollegat hoitivat asiakaspuheluita ja etäpalavereita. Ja koska alalla on paljon uutta termistöä minulle, meni useat päivät siihen, että tutustuin terminologiaan ja alaan yleisesti. Vähitellen tiedon karttuessa aloin saamaan enemmän vastuuta ja aloin itsekin soittelemaan asiakkaille ja järjestämään etäpalavereita. Mielestäni perehdytys oli hyvin toteutettu ja siitä olenkin kiitollinen työkavereilleni ja harkkavalvojalleni.

Asiakkaille soittelun ja etäpalavereiden lisäksi olen myös suunnittelemassa markkinointia. Olen harkkavalvojani Hennan kanssa käynyt Collapickin nettisivuja lävitse ja tehnyt sinne uudistuksia. Sen lisäksi päivittelen sosiaalista mediaa ja suunnittelen tulevaa markkinointia.

Syksyllä julkaisimme asiakkaille Collapick Digitalisaation Pikaoppaan. Olin vahvasti läsnä tekemässä sitä ja pääsin sen myötä petraamaan tekstintuottoa suomeksi. Projektin myötä tutustuin myös aineiston julkaisemiseen ja toteutuksen graafiseen puoleen.

Aikatauluni on ollut talven aikana suhteellisen kiireinen, sillä harjoittelun ohella käyn myös töissä. Olenkin ollut siihen tyytyväinen, että harjoittelupaikkani on tarpeeksi joustava siihen. Yhtenä haasteena on ollut ajan hallinta ja kaiken pitäminen tasapainossa.

Kaiken kaikkiaan voin suositella Collapickiä harjoittelupaikaksi, sillä tehtävät ovat olleet monipuolisia ja oma panoksen näkee heti. Jos sinua siis kiinnostaa harjoittelun suorittaminen uusien teknologioiden parissa ja loistavassa ilmapiirissä, suosittelen vahvasti ottamaan yhteyttä! Harjoittelupaikkoja löytyy myynnin ja markkinoinnin lisäksi teknisen kehityksen ja graafisen suunnittelun puolelta.

 

Collapick etsii jatkuvasti tiimiinsä uusia osaajia kehittymään osaksi yritystä! Lisätietoa harjoittelupaikoista löydät täältä 

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Ville Kumpulainen | Myynti- ja markkinointiharjoittelija

+358400982102

ville.kumpulainen@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä