Haluaisin sopia kanssasi vartin etätapaamisen

2018-02-22 14:30:00

 

Enää ei ole tätä päivää se, että myyjä roikkuu jatkuvasti asiakkaan ovenkahvassa, koska se vie turhaan aikaa sekä asiakkaalta että myyjältä. Nykyään mietitään enemmän ja enemmän miten omaa ajankäyttöä pystytään tehostamaan ja miten fokus pysyy parhaiten arvoa tuottavassa tekemisessä.

 

Asiakas käyttää paljon aikaa vertaillen eri palveluntarjoajien ratkaisuja keskenään etsien itselle sitä sopivaa. Tiedän, että nettisivujen, blogien ja sosiaalisen median selaamiseen pystyy helposti kuluttamaan useita tunteja aikaa. Vaikka sisältöjen kautta pyritään vastaamaan asiakkaan kysymyksiin, et välttämättä löydä kaikkiin ongelmiisi suoria vastauksia. Siksi olisi sinun kannalta edullista päästä keskustelemaan palveluntarjoajan kanssa.

 

15 minuutin aikana pääset keskustelemaan kanssani tuotannollisista haasteista sekä minä kerron, mitkä meidän palveluista toisivat arvoa juuri sinun yrityksellesi. Mikäli vartin aikana löydetään yhteinen sävel, keskustelut jatkuvat seuraavien etätapaamisten merkeissä keskustelua syventäen.

 

Moni asiakas on pitänyt tätä tehokkaana tapana tutustua yhteistyön mahdollisuuksiin, koska velvollisuuden takia ei tarvitse tuhlata aikaa turhaan jaaritteluun.

 

Varaa kanssani vartin etätapaaminen ja käydään läpi, mitä yhteistyömahdollisuuksia meillä olisi ihmisläheisen digitalisaation saralla.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen tietosuojaselosteen mukaisen käsittelyn.

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Henna Paakinaho | Liiketoimintajohtaja 

+358 40 834 9764

henna.paakinaho@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä