Energiaa Alihankinta-messuilta

2017-10-02 11:19:00

Taas on yhdet mahtavat Alihankinta-messut takanapäin. Meininki oli hyvä ja messuvieraita riitti osastollamme. Hyviä keskusteluja käytiin paljon ja Ponniste herätti messuvieraiden kiinnostuksen monella tasolla. Ilmoille nousikin monia tiukkoja kysymyksiä. Avataan vielä kertaalleen niistä yleisimpiä.

Ponniste ei ole ERP, eikä se vaadi olemassa olevan ERP:n päivitystä ja se toimii myös itsenäisesti, ilman ERP:tä. Tarvittaessa Ponniste voidaan kuitenkin integroida olemassa olevaan ERP:hen. Ponniste on täysin räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, ja asiakkaan halutessa siitä voidaan ottaa käyttöön vain tiettyjä osa-alueita, esimerkiksi häiriöiden ja poikkeamien seuranta. Pilotoinnin avulla voit testata, kuinka Ponniste toimii juuri sinun tuotannossasi.

Erityisesti metalli- ja lääketeollisuuden ammattilaiset olivat kiinnostuneita Ponnisteesta ja näiden alojen edustajien kanssa keskusteltiinkin pitkät tovit aiheesta. Lisäksi rakennusalalla työskentelevät pohdiskelivat, mitä mahdollisuuksia Ponnisteella olisi heille tarjota. 

Ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan lisää ja mietitään juuri sinulle sopiva Ponniste-kokonaisuus! 

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Henna Paakinaho| Liiketoimintajohtaja 

p. 040 8349764

henna.paakinaho@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä