Digitalisaatiolla liikevaihto kasvuun

2017-04-19 13:25:00

 

Digitalisaatio on trendi, joka nostaa yrityksen liiketoiminnan uudelle tasolle. Konkreettisesti digitalisaation hyödyntäminen on merkinnyt meidän asiakkaille asiakastyytyväisyyden parantumista, liiketoiminnan kasvua sekä entistä joustavampia tuotteita ja palveluita. 

Moventorin asiakastyytyväisyys nousukiitoon mobiilisovelluksella

Moventor Oy tarjoaa kitkanmittauslaitteita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin lentokentille ja teille. Yhteistyössä toteutetun mobiilisovelluksen muokattavuus ja laajennettavuus ovat vahvoja kilpailuetuja, joiden avulla Moventor erottuu voimakkaasti kilpailijoistaan. Sovelluksen myötä asiakastyytyväisyys on selkeästi parantunut sekä liikevaihto kasvanut.

Lue lisää Moventorin menestyksestä Kauppakamarin Digiagenda -julkaisusta

Haluatko sinäkin hyötyä digitalisaatiosta?

Yritysten kiinnostus digitalisaation hyödyntämistä kohtaan kasvaa jatkuvasti. Digikartoitusten avulla löydetään digitalisaation konkreettiset mahdollisuudet liiketoiminnassa ja prosesseissa, kuten myynnissä tai tuotekehityksessä. Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on valinnut meidät mukaan kahteen digitalisaatioon keskittyvään hankkeeseen, joiden avulla selvitetään kuinka yritykset voivat hyödyntää digiratkaisuja paremmin. 

Tule juamaan digikahvit meirän uutee toimistoo Tampereelle

Mustasta makkarasta tunnettu Tampere on yksi Suomen valmistavan teollisuuden ja teknologian keskuksista. Tampere on digitalisaation kehittämisen kannalta Suomen kärjessä ja uuden toimiston myötä mekin olemme entistä vahvempi osa sitä.

 Tervetuloa Tampereen Veturitorille osoitteeseen Itsenäisyydenkatu 2!

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Henna Paakinaho | Järjestelmäasiantuntija

+358 40 834 97 64

henna.paakinaho@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä