Asiakkaan suusta: Ortodoksinen kulttuurikeskus

2016-11-25 17:16:00

Ortodoksinen kulttuurikeskus toimii Joensuun keskustan tuntumassa ja sitä ylläpitää vuonna 1981 perustettu Ortodoksisen kulttuurin säätiö. Kulttuurikeskuksen tavoitteena on tehdä tunnetuksi idän kirkon rikasta perinnettä ja elämäntapaa esimerkiksi näyttelyiden kautta. Kulttuurikeskuksen toiminnan lähtökohtia ovat avoimuus, ekumeenisuus ja kansainvälisyys.

Vuonna 2009 valmistuneen rakennuksen kokoustilat ovat myös vuokrattavissa erilaisia tilaisuuksia, kuten konsertteja varten. Lisäksi Ravintola Elias toimii Ortodoksisen kulttuurikeskuksen tiloissa.

Lisää näkyvyyttä verkkosivu-uudistuksella

Vetovoimaa ortodoksisesta kulttuurista -hankkeen projektipäällikkö Jaana Pössi ja projektiassistentti Juha Riikonen kertovat, että kyseisen hankkeen puitteissa oli mahdollisuus uusia Ortodoksisen kulttuurikeskuksen verkkosivut.

- Entiset sivut eivät olleet ehkä ihan nykyaikaiset, ja päätettiin, että kun halutaan lisätä Kulttuurikeskuksen näkyvyyttä sekä tietoisuutta tästä paikasta ja näistä tapahtumista, niin tehdään ihan uudet sivut, Pössi kertoo projektin lähtötilanteesta.

Uudistusprojektin myötä Collapick toteutti verkkosivuston, joka on edeltäjäänsä huomattavasti modernimpi, visuaalisesti näyttävämpi ja sisällöltään monipuolisempi. Esimerkiksi säätiön toiminta ja historia, yhteistyökumppanit sekä tulevat tapahtumat ja muut ajankohtaiset uutiset ovat nyt kätevästi esillä sivustolla. Myös kokoustilojen varauskalenteri on saanut uuden ulkoasun.

Sujuva yhteistyö siivitti miellyttävään lopputulokseen

Yhteistyötä Collapickin kanssa sekä Pössi että Riikonen kuvailevat sujuvaksi. Haasteitakin on uudistuksessa tullut vastaan, mutta niistä on selvitty hyvin.

- Collapickissa on osaamista ja ammattitaitoa. Meistä kumpikaan ei ole nettialan asiantuntijoita, joten apua on saatu aina, kun on pyydetty, Pössi kiittelee.

Täysin uudistunut Ortodoksisen Kulttuurikeskuksen verkkosivusto näki päivänvalonsa marraskuussa 2016. Sekä Riikonen että Pössi ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja suosittelevat Collapick Companya yhteistyökumppaniksi.

- Kyllä voin suositella. Yhteistyö on toiminut hyvin ja sivut ovat oikein miellyttävän näköiset, Riikonen summaa.

- Erityisesti kiitän siitä, että asiakkaan toiveet on huomioitu erittäin hyvin ihan siitä sivujen teknisestä rakentamisesta, mitä mihinkin tulee, aina värimaisemaan asti. Yhteistyö on toiminut oikein hyvin, Pössi puolestaan kiteyttää projektia.

 

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Tuula Korkalainen | Graafikko

graafikko@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä