Asiakkaan suusta: Islo

2016-09-05 15:17:00

ISLO on maanlaajuiseen liikuntaopistojen verkkoon kuuluva oppilaitos, josta valmistuu vuosittain noin 80 opiskelijaa esimerkiksi hierojan, valmentajan ja liikuntapaikkahoitajan ammatteihin. Laitoksella on jo pitkät perinteet itäsuomalaisten hyvinvoinnin kehittämisessä, sillä toiminta aloitettiin Joensuussa 1979.

Valmennuskeskusvastaava Petri Hirvonen kertoo, että koulutustoiminnan ohella ISLO tarjoaa myös useita muita palveluita. Laitos pitää esimerkiksi liikunnallista iltapäiväkerhoa perheen pienimmille ja järjestää kuntosalitoimintaa senioreille. Viime vuosina erityistä huomiota ovat saaneet yrityksille tarjottavat palvelut, joissa on ruvettu korostamaan kokonaisvaltaista työhyvinvointia perinteisten liikuntatempausten sijaan.

- On ollut hyvin tuloksellista toimintaa sillä saralla. Perinteisesti on tehty erilaisia työhyvinvointipäiviä ja kuntoremontteja, mutta nyt on pyritty ihan tietoisesti laajentamaan viimeisen vuoden-parin aikana sitä myös tällaiseen vähän kokonaisvaltaisempaan lähestymiseen, Hirvonen kertoo.

- On ruvettu tarjoamaan muun muassa Firstbeat-hyvinvointianalyysejä, joita on tehtykin jo usean eri firman kanssa tässä Joensuun seudulla, ja sillä sektorilla on selkeästi havaittavissa nyt positiivista kasvua meidänkin osalta.

Verkkosivu-uudistuksella sujuvuutta sisällönhallintaan

Yritysasiakkuuksia kehittäessä syntyi myös tarve uudistaa ISLOn verkkosivut. Liikuntaopistolla oli aiemmin käytössä suljetun lähdekoodin järjestelmä, jonka ylläpito ja päivittäminen koettiin kankeaksi. Vaihtoehtoja kartoitettiin syksyllä 2015, ja valinta osui Collapickin tarjoamaan Concrete5-pohjaiseen ratkaisuun.

- Oltiin hyvinkin vakuuttuneita siitä, että varmasti saadaan tätä kautta meille toimiva paketti kasaan. Olisiko ollut marraskuuta, kun sitten tämä projekti alkoi meidän osalta, Hirvonen muistelee.

Alkuvuodesta 2016 käyttöön otettu uudistus on saanut hyvän vastaanoton. Se on tehnyt sivuston ylläpidosta vaivattomampaa ja antanut henkilökunnalle myös uskallusta toteuttaa muutoksia, koska versionhallinta on turvana.

- Jos aiemmin ei uskallettu lähteä edes kokeilemaan, niin nyt jos joku menee pieleen, palautetaan edellinen versio ja nostetaan kädet pystyyn, ettei mitään vahinkoa ole tapahtunut, Hirvonen kuvailee. Uudistus on modernisoinut toimintatapoja myös muilta osin. Aiemmin koulutuspapereiden käsittely vaati paljon manuaalista työtä, kun lomakkeet oli tulostettava, täytettävä ja skannattava. Nyt käytössä ovat nykyaikaiset verkkolomakkeet, jotka keventävät taakkaa.

- Hyvin toimiva alusta kaikin puolin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Mutkatonta yhteistyötä läpi projektin

Hirvosen mukaan yhteistyö Collapickin kanssa sujui mutkattomasti läpi projektin ja asiakkaan tarpeisiin reagoitiin kiitettävän nopeasti. Tekijöiltä on saatu tukea myös käyttöönoton jälkeen.

- Huomasin eilen, että Google Mapsissa meidän sijainti oli 200 metriä pielessä. Laitoin viestiä eteenpäin, ja kolmen minuutin kuluttua homma oli korjattu. Se kuvastaa aika hyvin sitä, että erittäin ketterää ja hyvälaatuista toimintaa on ollut. Ehdottomasti voin kyllä lämpimästi suositella, jos joku muukin suunnittelee vastaavaa nettisivujen päivitystä.

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Henna Paakinaho | Liiketoimintajohtaja

p. +358 40 834 9764

henna.paakinaho@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä