5.12.2018
Älä hukuta palveluasi toiminnoilla
AKA Feature Creep. Mitä enemmän ominaisuuksia sitä parempi? Ei välttämättä. Kehitysvaiheessa on tärkeää selvittää, mitä ominaisuudet ovat kriittisiä. Pahimmassa tapauksessa ominaisuuksia on liikaa ja suurin osa niistä…
7.11.2018
Kuinka valita yhteistyökumppani sovelluskehitykseen?
Maailmasta löytyy lukuisia kehittäjiä, jotka ovat valmiita kehittämään sovellustasi. Koostimme tähän kohtia, jotka tulee ottaa huomioon yhteistyökumppania valittaessa.
26.10.2018
Sovelluskehityksestä julkaisuun
Sovelluksen julkaisussa tulee huomioida miten tuote tuodaan esille sovelluskaupassa. Kriittisiä kohtia on mm. ikoni, kuvausteksti sekä kuvat ja videot sovelluksesta.
17.10.2018
Sovellusidea mielessä?
Tekstissä käydään lävitse mitä sovelluskehityksen prosessiin kuuluu. Ihan idean keksimisestä sovelluksen julkaisuun asti.
15.10.2018
Mistä rahoitusta sovellusidealle?
Sovellusidean rahoittamiseen löytyy erilaisia vaihtoehtoja. Tekstissä käydään lävitse mahdollisuudet hyödyntää innovaatioseteliä, Business Finlandin tukea tai ELY:n rahoitusta.
16.8.2018
Mobiilista lisäarvoa liiketoiminnalle
Mobiilisovelluksen avulla tuot lisäarvoa asiakkaillesi ja myös yrityksellesi. Vaihtoehtoja on monia kun lähdetään kehittämään sovellusta ja tekstistä saatkin pintaraapaisun esimerkeistä.
13.4.2018
Miten välttää epäonnistunut ohjelmistoprojekti?
Näillä vinkeillä pystyt ohjaamaan projektin kulkua mieluisaan suuntaan ja mahdollisesti välttää epäonnistumisen.
28.3.2018
Uudet tuote- ja palveluideat testiin innovaatiosetelillä
Business Finland tarjoaa innovaatiosetelin muodossa kansainvälisille markkinoille suuntaaville pk-yrityksille 6200€ (5000€ + alv) kehitysrahaa uusien palvelu- ja tuoteideoiden kehittämiseen.
23.3.2018
Pk-yrittäjä, älä tee hätiköityä ERP-päätöstä!
Tuotannonohjausjärjestelmän vaihtaminen on kallista ja aikaa vievää. Järkevin ratkaisu useimmissa tapauksissa on selvittää, jos toisella kevyemmällä järjestelmällä voitaisiin paikata sen puutteet sekä tehostaa sen…
19.3.2018
Digitalisaatio osaksi työnkulkua
Teollisuudessa työn digitalisoinnissa pyritään yleensä ratkaisemaan muutamaa perusongelmaa. Yksi näistä ja loppukäyttäjälle konkreettisin on työssä syntyvän tiedon syöttäminen digitaaliseen muotoon.
5.3.2018
Huonon käytettävyyden hinta
Teollisuuden riesana toistuvat sekavat ja monimutkaiset järjestelmät, joita kukaan ei halua käyttää. Tämä ongelma ratkaistaan keskittymällä ohjelmointikehityksessä käytettävyyteen.
2.10.2017
Energiaa Alihankinta-messuilta
Alihankinta-messuilla meininki oli hyvä ja messuvieraita riitti osastollamme. Hyviä keskusteluja käytiin paljon ja Ponniste herätti messuvieraiden kiinnostuksen monella tasolla.
4.7.2017
Käytettävyys kunniaan osa 2
Sovelluksen huono käytettävyys maksaa yritykselle maltaita ja pahimmillaan karkoittaa käyttäjät. Miksi niin usein käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemus-suunnittelu laiminlyödään?
13.6.2017
Käytettävyys kunniaan osa 1
Käytettävyyttä on kaikkialla, ja sen merkitys on nykyisin valtavan suuri. #Ui #Ux
19.4.2017
Digitalisaatiolla liikevaihto kasvuun
Digitalisaatio on trendi, joka nostaa yrityksen liiketoiminnan uudelle tasolle. Konkreettisesti digitalisaation hyödyntäminen on merkinnyt meidän asiakkaille asiakastyytyväisyyden parantumista, liiketoiminnan kasvua sekä…
22.9.2016
Hei tuotantojohtaja, lopeta paperin hamstraaminen!
9.6.2016
Ponniste pitch

Heräsikö mielenkiinto?

Ota yhteyttä