Paperit pois Pro Grinding AM Oy:n tuotannosta

2019-04-17 12:58:00

Pro Grinding AM Oy tekee lastuavia työkaluja teollisuuden tarpeisiin. Reaaliaikainen tuotannon prosessien seuranta on noussut Pro Grinding AM Oy:ssä monen muun teollisuuden yrityksen tavoin tärkeäksi arkipäivän vaatimukseksi. Reaaliaikaisuuden vaatimukseen ei pystytä vastaamaan paperilla pyörivällä raportoinnilla ja tiedonkeruulla, vaan käyttöön tarvitaan digitaalisia työkaluja.


Digitalisaatio on tuonut merkittävää ajansäästöä

 

Aiemmassa prosessissa Pro Gridning AM Oy:n tuotannon ohjaus perustuivat valkotauluun ja tiedonkeruuseen paperilla. Asiakkaalle oli tärkeää, että koko prosessi saadaan digitalisoitua sujuvasti niin, että eri järjestelmät toimivat sujuvassa yhteistyössä eikä samaa asiaa tarvitse kirjata moneen paikkaan. Digitalisaatioprojektissa huomioitiin koko yrityksen prosessit aina saapuvasta tilauksesta laskutukseen saakka. Manuaalisen työn vähentämiseksi esimerkiksi laskutukseen liittyen tehtiin integraatio käytössä olevaan Lemonsoft-järjestelmään.

 

“Lisäksi myös se eettisyys kysymys - Meidän paperit on loppunut tuotannossa täysin eli meillä ei käytetä enää minkäänlaista arkkia tiedonsiirtoon vaan kaikki tapahtuu sähköisesti.”
Mika Sorsa, Pro Grinding AM Oy

 

Mutkatonta yhteistyötä

 

Pro Grinding AM Oy:lle on toteutetussa kokonaisuudessa on hyödynnetty Collapickin valmista Ponniste alustaa, jota on räätälöity laajasti asiakkaan tarpeisiin. Projektin aikana nälkä kasvoi syödessä ja havaittiin uusia tarpeita, joita haluttiin yhteistyössä toteuttaa. Pro Grinding AM Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Sorsa kertoo, että yhteistyö Collapickin kanssa on ollut mutkatonta. Collapick on pysynyt hyvin kartalla siitä, mitä asiakas on halunnut ja toteuttanut asiakkaan tarpeen mukaisen kokonaisuuden sujuvasti.

 

“Suosittelisin kyllä lämpimästi ja tulen suosittelemaan. Ehdotan ehdottomasti meidänkin asiakkaille ottamaan yhteyttä” 
Mika Sorsa, Pro Grinding AM Oy

Jäikö kysyttävää? Kysy kirjoittajalta!

Juha Ahokas  /  Projektiasiantuntija
p. +358 40 563 7891   /  juha.ahokas@collapick.com

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä